Eenvoudig bezoek

Bezoek

Eenvoudig

Ontdek de geschiedenis van het Wellington Museum! Het Wellington Museum is gevestigd in een oude herberg uit 1705 en staat nu op de monumentenlijst. U kunt er de grootste collectie van het slagveld van Waterloo bewonderen, gepresenteerd in een levendige scenografie. Het museum wijdt zijn zalen aan de emblematische figuren van de Slag bij Waterloo. Om ten volle van het bezoek te kunnen genieten, zijn er gratis audiogidsen beschikbaar. Ze zijn beschikbaar in 6 talen: Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Als u meer wilt weten over de geschiedenis van de belangrijke spelers in de Slag bij Waterloo, is het mogelijk om een rondleiding te boeken.
20220324_123125
Design sans titre (10)

TENTOONSTELLING

EGYPT

Het Wellingtonmuseum neemt u mee naar Egypte! Kom via de dromen van Napoleon Bonaparte ontdekken welke invloed het land van de farao’s eeuwenlang heeft uitgeoefend!

Zonder de grote dromen van de toekomstige keizer van de Fransen zou Champollions ontdekking van het geheim van de hiërogliefen niets zijn!

Dompel u onder in het oude Egypte dankzij onze tentoonstelling vol voorwerpen uit de oudheid, relikwieën van de Egyptische expeditie, adembenemende landschappen en nog veel meer!

PARTNERS