Voordelen

Ontdek uw voordelen

Wilt u het museum bezoeken en bent u houder van een pasje, kaart of voucher? Zoek uit wat uw voordelen zijn!
Heeft u een  Museum Pass Musée ? Toon het bij aankomst en krijg gratis toegang tot onze permanente tentoonstelling. U krijgt ook een korting op onze tijdelijke tentoonstelling, 10% korting in onze winkel en een postkaart naar keuze.
Heeft u een artikel 27 ticket? Bij aankomst kunt u het aan de receptie overhandigen en krijgt u voor 1,25 euro toegang tot de permanente tentoonstelling. Vul het van tevoren in en controleer of het stempel van de VZW op de achterkant staat.

Bent u lid van ons museum? Op vertoon van uw lidkaart krijgt u gratis toegang tot de tijdelijke en permanente tentoonstellingen, voor u en een begeleider. Ontdek hier de andere voordelen, afhankelijk van uw lidmaatschapspakket.

Heeft u een Pass 1815 van een andere site gekocht? Overhandig het aan de receptie bij aankomst. Wilt u een 1815 Pass kopen? Hier vindt u de prijzen.

Heb je een prof kaart ? Toon het aan de receptie en u krijgt gratis toegang tot het hele museum. U ontvangt een gratis educatief boekje. Buitenlandse lerarenkaarten worden ook aanvaard.
Perskaart
Bent u een journalist met een perskaart? Toon het aan de receptie en u krijgt gratis toegang tot het hele museum. U ontvangt een persmap over de laatste tentoonstelling. Buitenlandse perskaarten worden ook aanvaard.
Bent u lid van de Nationale Loterij ? Op vertoon van uw lidkaart geniet u van het groepstarief op de toegangsprijs voor de permanente tentoonstelling.
Heeft u het 365 attractie en toerisme paspoort? Op vertoon van de kaart bij de receptie krijgt u gratis toegang tot het hele museum voor u en een begeleider.
Heeft u een Wallonië Escapade kortingsbon? Toon het aan de receptie en geniet van een korting op uw toegangsprijs voor de permanente tentoonstelling. Zorg ervoor dat u uw coupon op voorhand uitprint. Indien u een kortingscode gebruikt, gelieve deze te vermelden bij uw reservatie.
Heeft u een handicap? Profiteer van de gratis toegang tot het hele museum. De PRM toegang tot de permanente tentoonstelling is momenteel echter niet beschikbaar, onze excuses hiervoor.
Als u lid bent van het Waterloo Comittee, krijgt u op vertoon van uw lidkaart gratis toegang tot de permanente tentoonstelling en 10% korting in de winkel.
Bent u lid van SRAMA? Op vertoon van uw kaart bij de receptie krijgt u 50% korting op de toegangsprijs voor de permanente tentoonstelling.
Vouchers voor sport en cultuur
Hebt u een sport- en cultuurcheque van Sodexo en Edenred? U kunt uw toegang (geldig voor de tijdelijke en permanente tentoonstelling) betalen met uw vouchers. Er zij op gewezen dat eventuele prijsverschillen niet worden terugbetaald.

PARTNERS